| Меню сайту |
 |
|
 |
| Google |
 |
|  |
| Останні статті |
 | |  |
| Реклама |
 |
|  |
| Бібліотека. Нове |
 | |  |
| Знайомства |
 |
ВОНА шукає
ВІН шукає
|  |
| Інформація |
 | |  |
|
| Український гумор |
| Черняков |
Дата: Субота, 15/Вер/2007, 20:20 | Повідомлення # 1 |
| Новий читач
Група: Адміністрація
Постів: 19
Репутація: 2
Статус: Offline |
Чоловік як сяде бритись, Так і почалося: - Ну дере ж клятюща бритва! - Просто рве волосся… І не витримала жінка: - Це вже нечесно… Я картоплю нею чищу – Так бере чудесно… Павло Глазовий |
| |
| | |
| Черняков |
Дата: Неділя, 21/Жов/2007, 14:43 | Повідомлення # 2 |
| Новий читач
Матильда - Ти, гуляко, - каже жінка, - Поясни мені. Про яку це ти Матильду Згадував у сні? А Макар їй: - Щось верзлося Із дитячих літ. Це козу так жартівливо Називав наш дід. Як прийшов Макар з роботи, Натиснув дзвінок, Відчинила не дружина, А малий синок. - Ой, татусю, стережися, Буде знов гроза. Мама взнала, де працює Дідова коза. Автор: Павло Глазовий. |
| |
| | |
| Черняков |
Дата: Субота, 27/Жов/2007, 17:45 | Повідомлення # 3 |
| Новий читач
Молодята Після свайби каже Рая: - Прости мене, Грицю! Я від тебе приховала Одну таємницю. Я про це раніш боялась Навіть говорити. Знай, коханий: я нічого Не вмію варити. Я ніколи навіть супу Іще не варила… Гриць утішив: - Не для того Взяв я тебе мила. Не псуватимеш на кухні Білих своїх рук ти: Я ж не вмію заробляти Грошей на продукти. Автор: Павло Глазовий. |
| |
| | |
| Ігорко |
Дата: Понеділок, 11/Січ/2010, 15:29 | Повідомлення # 4 |
| Новий читач
Група: Користувачі
Постів: 1
Репутація: 0
Дорікає дід онуці: - Дивні нині діти Розучилися дівчата навіть червоніти. От колись були дівчата дуже соромливі - Скажеш слово - червоніли, як той мак на ниві. А онука аж руками вдарила об поли: - То я собі уявляю, що ви їм мололи !Додано (11/Січ/2010, 16:29) --------------------------------------------- Перепрошую, в попередньому повідомленні не вказав автора. Це, звичайно ж, Павло Прокопович Глазовий. |
| |
| | |
| марьяна2012 |
Дата: Вівторок, 08/Трав/2012, 12:21 | Повідомлення # 5 |
Новий читач
Група: Користувачі
Постів: 2
Репутація: 0
Ось один анекдот який знайшла на сторінках журналу «Дніпро» У трамваї Сидить жінка у трамваї Із щеням малим в руках. На зупинці підсідає Якийсь дядечко в літах.
Сів та й зирить пильно оком, Впершись ліктем у вікно, Щоб щеня те ненароком Не торкнулося його.
А воно як вигне спину — Дядько аж заохав: — Приберіть цю животину, На мені вже блохи!
Жінка скрикнула: «Ой, лихо! Відсуньтеся трохи. Сиди, Рексику мій, тихо, Бо у дядька блохи. |
| |
| |
| |
| Форма входу |
 |
|
 |
| Мова |
 |
|
 |
| Пошук |